Porin Kiinteistövalvonta

Videovalvonta

Dahua Technology on kasvanut nopeasti yhdeksi maailman suurimmaksi videovalvontaratkaisujen toimittajaksi. Yhtiö panostaa vahvasti uusiin myös tuotealueisiin ja käyttää vuosittain 10% liikevaihdostaan tuotekehitykseen.

Dahuan tuotteissa hinta ja laatu kohtaavat ennennäkemättömällä tavalla. Laaja kamera- ja tallenninvalikoima tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa myös vaativimmat ratkaisut.

Dahuan omalla P2P toiminnolla kameroiden tai tallentimen liittäminen ilmaiseen älypuhelisovellukseen (IOS/Android) onnistuu helposti pelkän QR-koodin avulla.

VALVONTAKAMERAA valittaessa on tärkeää selvittää kameran soveltuvuus hankintakohteeseen. Kohteesta riippuen on hyvä tiedostaa erityyppisten kameroiden ominaisuudet, kuten valoherkkyys, sisä- tai ulkotilasoveltuvuus, päivä-/yönäkyvyys, juovamäärä sekä sähkönsyöttö 12 VDC/230 VAC.

Kompaktikameramallit ovat erittäin kustannustehokkaita valvontakameroita ja soveltuvat valvontatilanteisiin erinomaisesti. Lisäksi nämä kamerat ovat erittäin helppoja asentaa, koska kamerat sisältävät usein kamerayksikön lisäksi objektiivin ja asennustelineen.

Tarjontaamme

Kiinteästi asennettavat murtohälytyslaitteet.
Pyydä tarjous »

Langattomat murtohälytyslaitteet.
Pyydä tarjous »

Videovalvonta
Pyydä tarjous »

Yhteystiedot

Porin Kiinteistövalvonta
Yrjönkatu 22 B
28100 Pori

Timo Ruoho
Puh: 0500 590 525
e-mail: info(at)pkv.fi

 

2017 - 2021 © Porin Kiinteistövalvonta &  Dynamic Solutions